Prijzen
 • 3 Deurs klein € 150 euro
 • 5 Deurs middel € 180 euro
 • 5 Deurs € 200 euro
 • Coupe € 250 euro
 • 4 Deurs sedan € 250 euro
 • 5 Deurs station € 250 euro 
 • Suv € 300 euro
 • Bedrijfswagen/Bedrijfsbus € 250 euro

Door uw autoruiten te blinderen, geeft u uw personenauto of bestelbus een exclusieve uitstraling. Daarnaast creëert u privacy (inbraakpreventie) doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit van de Amerikaanse merken Johnson Window Films en SunTek. Deze worden zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit geplaatst, waarna u een bijbehorend keurmerk certificaat en levenslange garantie ontvangt. Terwijl wij uw autoramen blinderen heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie te werken en in te loggen op ons wifi-netwerk. Heeft u geen tijd om te wachten? 

tinten

 

LAAT UW AUTORUITFOLIE AANBRENGEN DOOR EXPERTS VAN PROCARTECH.NL

Wilt u er zeker van zijn dat de blindering van uw autoruiten volgens de Europese richtlijnen wordt gedaan? Laat dan uw ramen blinderen en tinten volgens de Nederlandse wet- en regelgeving door onze experts.

 

ONZE DIENSTEN

Wij tinten uw ramen, koplampen, achterlichten, reflectoren en of mistlampen professioneel met hoogwaardige kwaliteit folie. U kunt uw auto eenvoudig extra stijl geven met onze speciale koplamp folies zodat de fel rode achterlichten of de fel witte koplampen iets meer bij de kleur van de lak passen. Naast het professioneel tinten van uw koplampen en achterlichten kunnen wij tevens uw auto ook van raamfolie voorzien.

 

TRAINING / CURSUS AUTORAMEN TINTEN / BLINDEREN

Met onze uitmuntende begeleiding, kennis en deskundigheid kan het blinderen of tinten van autoruiten op de juiste manier aangeleerd worden. Onze experts zullen u met de benodigde informatie en demonstraties voorzien zodat u geheel op eigen been te werk kan gaan. U zult daadwerkelijk praktisch te werk gaan opdat u het vak makkelijk en snel onder de knie zal krijgen.

 

Uw eigen bedrijf

Wilt u het ramen tinten commercieel gaan toepassen door een eigen bedrijf te starten? Dan is deze cursus de geschikte basis om uw doelen te bereiken! Wij geven advies betreft gereedschappen, inrichting van de werkplaats en de inkoop van de beste en voordeligste folie.

Wat zijn de voordelen?

Het blinderen van autoruiten werkt preventief tegen diefstal, aangezien eigendommen minder zichtbaar zijn voor buitenstaanders. Daarnaast heeft het blinderen van voertuigglazen additionele voordelen:

 • Besparing op brandstof kosten. Door de folie komt er aanzienlijk minder warmte binnen van de zon, waardoor u de airco minder vaak hoeft te gebruiken.
 • Bescherming tegen UV-straling. Een te lange blootstelling aan UV kan schadelijk zijn voor de mens. Dit wordt gereduceerd door de aangebrachte folie op de ruiten.
 • Fraaie uitstraling van uw auto. De getinte ruiten zorgen voor een mooie finished-touch voor de look van uw auto.
 • Het interieur droogt minder snel uit. Doordat de folie ervoor zorgt dat de zonnestralen verminderd worden, wordt de kwaliteit van uw interieur minder snel aangetast.
 • Lichtstralen van andere voertuigen op de weg worden dankzij de folie gedempt. Hierdoor blijft u goed zicht hebben op de wegen.

Dagprogramma

De cursus zal om 9:00 uur beginnen en eindigen om 17:00 uur.
Voor de ochtend zal de theorie door middel van een Videopresentatie worden aangereikt. Na deze informatie verkregen te hebben, kan deze theorie gelijk in de praktijk worden toegepast. Dit doen wij door een auto als demo beschikbaar te stellen, waarbij alle kandidaten de kans krijgen om meteen aan het werk te gaan. De training wordt verzorgd met lunch en koffie.

Programma training ruiten blinderen:

09:00 Warm onthaal (koffie/thee)
09:30 Audio-visuele presentatie
10.00 Oppervlaktebehandeling
11:30 Preview diverse tint-disciplines gecombineerd met tips en tricks
12.30 Montage van de folie en snijtechnieken
13:30 Lunch inbegrepen
14:30 Aanbreng van films op voertuigen i.c.m. demonstraties
16:30 Vragenronde en afsluiting

Tarieven

– 1-daagse cursus p/p €375,00 excl. btw, inclusief lunch en deelname-certificaat.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op 036-5245561 .