Auto wrappen is het beplakken van uw auto met een wrap folie. Het is een effectieve en goedkope manier om uw auto van een andere kleur te voorzien, Daarnaast beschermt de laag wrap folie de lak van uw auto tegen bijvoorbeeld steenslag en zonlicht, waardoor deze minder snel beschadigt. Wij gebruiken hoogwaardige kwaliteit wrap folie van bekende amerikaanse merk.

Dakwrap is een uitstekende manier om het uiterlijk van uw auto te veranderen of zelfs te verbeteren. Met een ruim aanbod wrapping folies van hoge kwaliteit vindt u altijd iets wat bij u past.

Auto striping is voor ieder merk / iedere auto mogelijk. Enkele strepen, dubbele strepen of een afbeelding van een vlag, alles is mogelijk. De auto striping is in vele kleuren beschikbaar en wij brengen dit vakkundig voor u aan.

Voordelen van Wrappen:

  • Een andere kleur voor uw auto: goedkoper dan overspuiten
  • Bescherm de lak van uw auto: hogere verkoopwaarde
  • Duurzame oplossing: wrapfolie gaat 7 jaar mee
  • Onze wrapfolie is gemakkelijk te verwijderen en vervangen
  • Unieke look en feel van je wagen
  • Garantie of leasing verplichtingen blijven behouden. De wrap heeft hier geen invloed op
  • Herstellingen na een ongeval
  • Opwaarderen van een oude wagen
  • Behouden van de restwaarde

AUTO WRAPPEN

Met auto wrappen / carwrappen kunt u een deel van uw auto wijzigen, maar ook uw gehele auto. De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat de wrapfolie bedrukt kan worden zijn bijna alle kleuren te realiseren. Ook kunt u kiezen voor een bepaalde look, zoals mat, glans, metallic, parelmoer, carbon of rvs. Zelfs 3D-effecten zijn mogelijk.

DAKWRAP

Dakwrap is een uitstekende manier om het uiterlijk van uw auto te veranderen of zelfs te verbeteren. Met een ruim aanbod wrapping folies van hoge kwaliteit vindt u altijd iets wat bij u past. De folies zijn beschikbaar in verschillende kleuren hoogglans, mat, satijn, carbon look en met patronen. Met een full color print wordt de keuze oneindig.

Andere individuele onderdelen laten wrappen, zoals de motorkap, spiegels, spoiler etc. behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dak of spiegelwrap is één van de meest effectieve vormen van autobelettering, waarmee u uw auto zowel rijdend als stilstaand een echt visitekaartje maakt voor uw bedrijf!

STRIPING

Verfraai uw auto door het laten aanbrengen van ‘strepen’. Hiermee kunt u op een relatief voordelige manier een andere look of uw eigen touch aan uw auto meegeven.

Auto striping is voor ieder merk / iedere auto mogelijk. Enkele strepen, dubbele strepen of een afbeelding van een vlag, alles is mogelijk. De auto striping is in vele kleuren beschikbaar en wij brengen dit vakkundig voor u aan.

PRIJZEN COMPLETE AUTO WRAP:

Segment A
bv. VW Up, Opel Adam, Fiat 500, Toyota Aygo, etc.
Vanaf € 1200,00,-

Segment B
bv. Audi A3, VW Golf, Ford Fiesta, Opel Astra, Peugeot 208 etc.
Vanaf € 1500,00,-

Segment C
bv. Opel Insignia, VW Passat, Audi A6, Mercedes C/E, etc.
Vanaf € 1800,00,-

Segment D
bv. VW Touran, Volvo XC90, Porsche Cayenne, BMW X5, etc.
Vanaf: € 2000,00,-

 

PRIJZEN DAKWRAP:

vanaf € 200

SPIEGELS:

vanaf € 100

PRIJZEN STRIPING:

vanaf € 150,-

Neem contact met ons op om uw wensen waar te maken!