Pasklare speakers inbouwen

U overweegt een speaker upgrade voor uw auto of heeft al een upgrade aangeschaft. Goede beslissing! De speakers die standaard worden gebruikt bij de fabricage van een auto zijn doorgaans van slechte kwaliteit, zowel wat betreft geluidskwaliteit als duurzaamheid. Audio is vaak een sluitpost en strikt onderhevig aan kosten- en gewichtsbeperkingen. Wij bieden een selectie van uitstekende luidsprekers, in verschillende prijsklasses, ter vervanging van een defecte of niet goed presterende speaker.

Klaar om in te bouwen

Op basis van onderzoek hebben wij voor bijna elke auto in kaart gebracht welke speaker er af-fabriek is gemonteerd. Hierdoor weten wij de maat en positie van deze speakers. Met deze informatie hebben we een reeks speakersets samengesteld die voldoen aan de montage eisen van uw auto. Vervolgens hebben we, waar mogelijk, de vereiste montagemiddelen toegevoegd. Denk hierbij aan montageringen of aansluitkabels. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk. We weten welke speakermaat waar past in uw auto maar het kan zijn dat er simpelweg geen montageringen of kabels voor uw auto worden gemaakt. Dit betekent dat u dan creatiever moet zijn bij de montage, waarbij we u natuurlijk graag ondersteunen.

We proberen met onze pakketten de montage van nieuwe speakers in uw auto zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons doel is dat iedereen zelf de upgrade kan uitvoeren.