fbpx

Plastidip

Wat is plastidip ?

Met auto dip wordt er dunne kunststof coating op je auto aangebracht. Hierdoor krijgt je wagen niet enkel een compleet nieuwe uitstraling, ook kun je er zeker van zijn dat je auto veel beter beschermd is tegen bijvoorbeeld steenslag, pekel en ander ongein. Prijstechnisch is het ook zeer interessant: Het dippen van een auto is vele malen goedkoper dan wanneer je je auto zou laten spuiten of wrappen! Wanneer je toe bent aan een nieuwe kleur of coating kan de oude laag met het grootste gemak weer verwijderd worden.

Hoe lang blijft het zitten?

Wanneer je kiest voor auto dippen dan wil je natuurlijk niet dat de laag er na een paar dagen alweer vanaf valt. Het is daarom dat een er behoorlijk wat onderzoek is gedaan naar het vinden van de beste samenstelling van de coating. Resultaat: de coating zal zeker een jaar blijven zitten. Dit betekent dus dat je op zeer eenvoudige wijze zelf de beschermlaag aan kunt brengen en dat je hier vervolgens vele maanden plezier van kunt hebben. 
 

*Wij adviseren altijd om de dip te onderhouden met Dipcoat. Hierdoor kunnen wij de langdurigheid garanderen

De standaard kleuren zijn: Zwart, wit, grijs (ook bekend als Gunmetal), blauw, rood, geel en groen. Wij kunnen ook kleuren op maat en met effecten (parelmoer en metallic) voor u maken, de kosten hiervoor zijn geheel afhankelijk van wat u wilt.

Wij kunnen natuurlijk ook samen op kantoor doornemen welke kleur het beste bij u auto past. Voor een exacte prijsopgave kunt u contact met ons opnemen, vermeld daarbij om wat voor type auto het gaat, welke kleur deze nu heeft en welke kleur en afwerking u wilt.