RETOUREN

Alle Producten in ons assortiment Worden Getest op hun kwaliteit.

Mocht u om Wat voor Reden dan ook hierover Niet tevreden zijn, dan Kunt u Het product Binnen 14 kalender dagen na ontvangst Retourneren.

De eerste dag Gaat in op de dag van ontvangst. Weekenden en feestdagen Worden meegeteld!

Het Productie dient in nieuwstaat degelijk verpakt retour verzonden te Worden. Bij inbouw en aanpassingen Van het product vervalt Het recht op retour.

De retourzending dient u Vooraf aan te kondigen door Een e-mail te Sturen naar info@procartech.nl

Producten die niet in orginele staat zijn worden niet retour genomen.

Retourzending geschiedt op eigen risico en op eigen rekening.

Ongefrankeerde van Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen Worden door ons Niet in Behandeling genomen!

Retourzendingen Dienen degelijk verpakt In een omdoos verzonden te Worden

1) Producten die bij Procartech zijn aangeschaft worden alleen geaccepteerd wanneer een RMA/Mail formulier volledig is ingevuld.

2) Ongebruikte producten die onder de omruilgarantie vallen, kunnen binnen 30 dagen na factuurdatum omgeruild worden met als tegenprestatie een tegenorder ter waarde van de omgeruilde goederen. Er wordt geen geld uitgekeerd voor retour gestuurde artikelen. Wij rekenen 15% verwerkingskosten per factuur.

3) Retour gestuurde artikelen die incompleet en/of beschadigd zijn worden niet geaccepteerd. Het pakket kan door de klant zelf worden opgehaald of op kosten van de klant worden teruggestuurd.
 4) Retourzendingen, welke door Procartech niet geaccepteerd zijn, ontheffen de klant in geen enkel opzicht van haar betalingsverplichtingen.

5) Speciaal voor de klant bestelde goederen buiten ons assortiment komen niet in aanmerking voor de omruilgarantie.

6) Navigatie systemen , Carkits en alarmsystemen worden niet retour genomen. (Tenzij afgesproken)

Note: Heeft u het apparaat zelf getest op defecten? Valt de reparatie binnen de garantietermijn? Anders worden er onderzoekskosten in rekening gebracht a € 20,- plus de verzendkosten om de artikelen aan u te retourneren.

Retouradres:
Procartech
Hopperzuigerstraat 7A
1333 HB Almere, Nederland

Warranty requests for users that are not logged in are allowed. Please fill in the form below to request a warranty for you order.

* Vul de verplichte velden in om door te gaan