fbpx

Veelgestelde vragen

Betalen

Internetbankieren met iDeal, Bancontact/Mistercash en SofortBanking

Met iDeal kunt u gemakkelijk, vertrouwd en veilig uw online aankopen afrekenen. Heeft u internet bankieren bij Rabobank, ABN-Amro, Fortis, ING of SNS, dan kunt u betalen via iDeal. iDeal betalingen worden meteen afgeschreven en uw betaling komt direct bij ons binnen. Dit is de snelste en gemakkelijkste betaalmethode. Wilt u uw bestelling snel geleverd hebben kies dan voor betalen met iDeal.

Vooruitbetaling per bank of giro

U ontvangt een factuur van uw bestelling met daarin onze betaalgegevens en uw ordernummer. U maakt het bedrag naar ons over, nadat wij deze ontvangen hebben wordt uw bestelling verzonden.

Klarna
Probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niet voordat je het product hebt gezien en hebt besloten of dat je het wilt houden.

Verzending

Wij versturen van maandag t/m zaterdag producten naar de klant. Indien uw bestelling voor 16.00 uur bij ons binnen is, wordt deze vrijwel altijd nog dezelfde dag verzonden. Bijna alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen worden aangetekend verzonden via Post NL. Indien u niet thuis bent wordt het pakket bij het dichtsbijzijnde postkantoor afgeleverd en kunt u deze gedurende 3 weken afhalen met het afhaalbericht dat de bezorger bij u heeft achtergelaten.

Wij houden een leveringstermijn aan van 1- 3 werkdagen

Garantie

Producten worden standaard geleverd met garantie van 1 jaar. Deze garantie sluit uit : specifiek fouten veroorzaakt door een ongeluk, verwaarlozing en misbruik. Bovendien, routine-onderhoud (reinigen van vuile audio koppen etc.), verbruiksgoederen (tapes, CD’s, kabels, accu’s, accessoires, enz.) En cosmetische schade zijn niet gedekt. Pixel fouten vallen niet onder de garantie en zijn als zodanig uitgesloten van een claim. Firmware-updates niet direct geadviseerd of door ons uitgevoerd,

goederen worden verkocht met een 14 dagen bedenktijd.

– bij misbruik van producten wordt er geen geld terug gegeven. (Verkeerd aangesloten etc)

Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Indien het product niet binnen 14 dagen hersteld kan worden krijgt u van ons een vervangend exemplaar

LET OP: De garantie komt te vervallen in de volgende gevallen:

 • indien de slijtage als niet normaal kan worden beschouwd;
 • indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van Procartech of de fabrikant zijn verricht;
 • indien de originele factuur niet kan worden overgelegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt;
 • Bij doorverkoop van de producten aan derden.
 • indien gebreken het gevolg zijn;
 • indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
 • indien de kabels van het system zijn doorgeknipt.
 • Defecte componenten door een verkeerde energievoorziening:
  Rook- en kortsluitingssporen op componenten (moederbord, harddisk, geheugen etc.) duiden erop dat deze verkeerd aangesloten zijn. Ook in dit geval vervalt de garantie.
 • Beschadigde of verwijderde zegels:
  Op het product aangebrachte zegels, barcodes, waarschuwingen of andere stickers die verbroken of verwijderd zijn, leiden tot het vervallen van de garantie.
 • Heeft u het apparaat zelf getest op defecten? Valt de reparatie binnen de garantietermijn? Anders worden er onderzoekskosten in rekening gebracht a € 20,- plus de verzendkosten om de artikelen aan u te retourneren.
 • De garantie termijn start op de dag van de aankoop en geldt tot 1 jaar oftewel binnen deze termijn indien wij het product retour hebben ontvangen.
 • De kosten voor de verrichte arbeid worden niet gecrediteerd.
 • Software retouren worden tevens niet gecrediteerd.

Indien u vragen heeft over deze Voorwaarden dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@procartech.nl