Wrappen

Creëer een unieke en bijzondere uitstraling: laat uw auto wrappen. Kies voor carwrapping in een stoere (matte) kleur of met een bijzondere print voor veel bekijks. De vakkundige medewerkers van ons hebben jarenlange ervaring in het inpakken en bestrepen van auto’s. Wij maken bij het wrappen van auto’s gebruik van hoogwaardige wrapfolies, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. En dat tegen scherpe tarieven.

Wrappen is voor ieder merk / iedere auto mogelijk. Enkele strepen, dubbele strepen of een afbeelding van een vlag, alles is mogelijk. Wrappen is in vele mogelijkheden beschikbaar.

* Wij bieden garantie op alle auto’s die wij wrappen

De levensduur bedraagt gemiddeld genomen 5-7 jaar. Na een car wrap dien je de nieuwe kleur wel door te geven bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). We verzorgen onder andere het car wrappen in de momenteel populaire hippe matte kleuren. Is een matte auto niet helemaal jouw smaak? Wat dacht je van een witte hoogglans wrap met een zwarte hoogglans dak wrap? bezoek onze showroom in Almere om inspiratie op te doen.

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.